צריכים שולחנות שוק לאירוע שלכם? השאירו פרטים או התקשרו: 0509992080

ערב בשרים

לירן יושעי - כותב התוכן באתר

Chef4U מציעה לכם חווית ערב בשרים בלי נשכחת עם כל סוגי הבשרים שאתם אוהבים עשויים באופן מקצועי במקום, מהשיפוד או הפלטה!

היום אנחנו כבר לא מסתפקים במנגל המסורתי "על האש" ביום העצמאות ורוצים להשתדרג. כך נולד לו "ערב בשרים" (ויש גם המכנים אותו בחיבה "ערב קרניבורים") : בשר משובח לכל החברים או המשפחה בלי הטרחה לעמוד כמה שעות ליד המנגל, לחלק את המנות, ואחר כך גם לנקות את הכול.

ערב בשרים זה לא רק עוד קייטרינג:

  • הבשר לא מחומם, אלא נצלה על המקום
  • ניתן לשלב בין בשרים קרים (רוסטביף, נקניקים) וחמים
  • אופציה לבר משקאות נייד
  • תמחור פשוט יותר לפי מספר משתתפים מדויק
  • גם המנות הקרות כמו סלטים מוכנות במקום – טריות של 100%
ערב בשרים

ערב בשרים – מחיר

מחיר ערב בשרים הוא לא אסטרונומי גם יחסית למסעדות שף בשריות נחשבות. המחיר נע לרוב בין 250 ל-350 ₪ לאדם בהתאם למגוון המנות כמו ראשונות, אחרונות וסוג הנתחים.

מנות לדוגמה:

ראשונות

  • לחמים
  • סלט אסייתי
  • אנטי פסטי

בשרים / עיקריות

  • קבב
  • פרגית
  • חזה אווז
  • אנטריקוט
  • צלעות
  • סינטה
  • דגים על האש

אחרונות (פרווה)

  • סלט פירות / פירות חתוכים
  • מקרוני
  • סורבה
  • עוגות איכותיות
  • מאפים

איך אנחנו עושים את הבשר?

את הבשר אנחנו עושים על פי הסגנון המבוקש. לדוגמה, בשר בסגנון דרום אמריקאי נעשה בתוך מעשנה שתעניק לו מראה, טעם וארומה ייחודים. לעומת זאת, סטיקים קלאסיים נעשה על פלנצ'ה שבזכותה נוכל להגיע למידת העשייה המדויקת אותה נרצה, דג נעשה ישר על הרשת וכו'.

אתם עדיין פה? חבל! הייתם כבר יכולים להיות באירוע! התקשרו אלינו עוד היום לטלפון 050-9992080 ונארגן לכם את הערב של החיים!

מה היה לנו עד עכשיו?

לירן יושעי - כותב התוכן באתר

אודות כותב המאמר לירן יושעי

לירן יושעי – ביום: כותב תוכן בתחומי: הקולינריה, שולחן שוק, אוכל ושתייה לאירועים, מעצב גרפי ומבקר קולנוע וטלוויזיה. בלילה: נשוי ואב לשניים, תקוע באייטיז ואספן בובות בלתי נדלה.

לקוחות ממליצים

ביקורות

צור קשר

שלח הודעה
היי כאן הווצאפ של חברת chef4u!
יש לך שאלה?
נשמח לענות :)
דילוג לתוכן